Om Bogdan

Kampsportsinspirerad personlig träning för att öka funktionell styrka, rörlighet och livskvalité.

Bogdan – brottaren, gladiatorn och tränaren med passion för att hjälpa dig.

Bogdan Kourinnoi är licensierad personlig tränare och har mångårig erfarenhet av personlig träning, gruppträning och utbildning. Bogdan är mångårig representant av det svenska landslaget i brottning och flerfaldig medaljör vid de svenska, nordiska och europeiska mästerskapen.

Bogdan var med och vann TV4:s produktion Gladiatorerna 2015, vilket var ett tydligt bevis på att funktionell träning är ett framgångsrikt recept för en allsidig och högpresterande fysik. Med en bakgrund som utbildad civilingenjör vid Kungliga Tekniska Högskolan och civilekonom vid Stockholms Universitet, strävar Bogdan efter att göra träningen genomtänkt och vetenskapligt förankrad. Detta för att träningen ska vara effektiv, funktionell och långsiktigt hållbar.

Bogdan arbetar utifrån konceptet att förändra din syn på hälsa och träning. För att nå en förändring som håller i längden, krävs mer än träning. Genom att ändra din syn på kost, vanor och hälsa så kan ni tillsammans skapa en livsstil som ger riktig förändring. När du har förstått helheten så kommer du inse att det inte är så komplicerat och att du nu är har förutsättningarna för att uppnå alla dina mål.

Bogdan bedriver sin verksamhet på Olympia Kampsportcenter, som är en av de mest anrika kampsportsklubbarna i Stockholm. Källarlokalen vid Vanadisparken har de perfekta förutsättningarna för tuff och funktionell träning på grund av den stora yta som är täckt av mjuk matta. Det skapar möjligheter för träning som inte är begränsad till stora träningsmaskiner utan istället fokuserar på övningar som utvecklar din smidighet, koordination och styrka.

”Du behöver inte vara en professionell idrottare för att träna som en.”