Personlig träning

Personlig träning för en funktionell, stark och rörlig kropp

Kampsportsinspirerad personlig träning för en funktionell, stark och smidig kropp.

Bogdan erbjuder personlig träning som bygger på att effektivisera sättet du använder din kropp och på att skapa de bästa förutsättningarna för en frisk, stark och glad kropp. Träningsformerna varierar från traditionell styrke- och konditionsträning till kampsportsinspirerad cirkelträning och utomhusträning.

Två viktiga inslag i träningen är rörlighet och skadeförebyggande åtgärder. Därför riktas vid varje träningspass stort fokus på att förbättra din motorik, koordination och smidighet för att ni långsiktigt ska kunna arbeta mot dina mål. Detta, i kombination med övningar hämtade från kampsport, ger dig de bästa förutsättningarna för en komplett, kraftfull och hälsosam fysik.

Vid första mötet genomförs en grundläggande check för att identifiera din utgångssituation och utefter det skapas en individuellt framtagen plan för din träning. Varje tillfälle efter det är planerat specifikt för att ta dig till de mål som tillsammans formulerats. Träningen är tuff men ständigt övervakad för att varje övning ska kunna genomföras korrekt och leda till bästa möjliga resultat.

En mycket viktig aspekt som prioriteras när du tränar med Bogdan, är att du ska känna glädje av att träna. Därför involverar passen många roliga småutmaningar som uppmanar till kreativitet och ett nytt sätt för dig att använda din kropp. Dessa utmaningar är väldigt uppskattade och kommer att ge dig en mer positiv syn på träning.

Uppföljning i form av heltäckande tester och samtal görs regelbundet för att du ska känna dig trygg i din resa mot dina mål. Är du redo för att förändra ditt liv?

  • – 850 kronor för 1 tillfälle
  • – 8000 kronor för 10 tillfällen