Brottarfys

Förbättra din idrottsförenings resultat och fysik med brottarfys

Träna brottarfys för att bli bättre idrottare inom er sport.

Brottarfys är för många synonymt med uppbyggnadsträning och är allmänt betraktat som en av de absolut bästa träningsformerna för att förbättra fysiken hos idrottare. Många idrottsföreningar upplever att spelarnas fysiska kapacitet är den bristande faktorn. Därför erbjuder Bogdan ett noga framtaget program för just din förening så att ni kan nå en högre nivå inom er idrott.

Träningen gör deltagarna starkare och tryggare i närkamper samtidigt som rörlighet, motorik och styrka förbättras. Stor fokus kommer att läggas på ben- och bålstyrka för att förbättra spelarnas explosivitet och snabbhet. Ännu en fördel med en tuff uppbyggnadsperiod med brottarfys är att de aktiva får en betydligt lägre skadefrekvens jämfört med de som ej genomfört samma träning.

Utmanande tävlingar och lekar, som tvingar laget att samarbeta, integreras i passen för att svetsa samman gruppen inför kommande utmaningar. Detta leder till att den annars ofta fruktade fysträningen blir ett av veckans roligaste pass.

Bogdans brottarfys är speciellt populär bland fotbolls-, ishockey- och innebandylag men alla idrottare gynnas självklart av denna typ av träning.

  • – Bli tryggare och tuffare i närkamper
  • – Förbered laget för nästa säsong
  • – Minska skadefrekvensen